
Lumikuningattaren kääretorttu
Näytä tuotteet
Vatkaa munanvalkuaiset ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Lisää siihen sokeri pienissä erissä voimakkaasti vatkaten, sekä lopuksi vaahtoon maissitärkkeys sekaan.
Levitä marenkitaikina uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle mantelilastut. Paista pohjaa,kunnes se on saanut vähän väriä. Kumoa paistettu marenkilevy puhtaan leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Paistoaika: noin 15 - 20 minuuttia
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 150 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Vaahdota ensin kerma. Yhdistä kakkumousseainekset ja maito ja vatkaa seos kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita keskenään rahka, kermavaahto ja vaniljamousse.Sekoita omenasoseeseen kaneli. Jos omenasose on kovin mietoa ja makeaa, lisää joukkoon hiukan sitruunamehua makua antamaan. Levitä marenkipohjan päälle omenasose ja sen päälle mousseseos. Kääri torttu varovasti rullalle ja jäähdytä.
Inspiroidu
Reseptejä

Raparperi-porkkanakakku

Tähtirulla

Piparminttukääretorttu

Marja-jogurttitäyte

Lahjapakettikakku

Mansikka-appelsiinikakku
