Flag

Lumikuningattaren kääretorttu

10 - 12 annosta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Kuohkea ja kermainen kääretorttu, joka on valmistettu marenkipohjasta ja täytetty kermatäytteellä. Ihana jälkiruoka tai kakku juhlavaankiin tilaisuuteen.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikinaan
4 kplkananmunan valkuaista
0,99 tlsitruunan mehu
2 dlsokeria
2 rklmaissitärkkelystä
50 gDr. Oetker Mantelilastuja
Täytteeseen
1 dlvispikermaa
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 dlmaitoa
1 dlmaitorahkaa
2 dlomenahilloa
0,5 tlkanelia
3 tlsitruunan mehu

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelilastuja
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
1

Vatkaa munanvalkuaiset ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Lisää siihen sokeri pienissä erissä voimakkaasti vatkaten, sekä lopuksi vaahtoon maissitärkkeys sekaan.

2

Levitä marenkitaikina uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle mantelilastut. Paista pohjaa,kunnes se on saanut vähän väriä. Kumoa paistettu marenkilevy puhtaan leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Positie rooster: Keskitasolla

Paistoaika: about 15 - 20 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 150 °C

3

Vaahdota ensin kerma. Yhdistä kakkumousseainekset ja maito ja vatkaa seos kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita keskenään rahka, kermavaahto ja vaniljamousse.Sekoita omenasoseeseen kaneli. Jos omenasose on kovin mietoa ja makeaa, lisää joukkoon hiukan sitruunamehua makua antamaan. Levitä marenkipohjan päälle omenasose ja sen päälle mousseseos. Kääri torttu varovasti rullalle ja jäähdytä.