
Maapähkinä-kookos jäädykekakku
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita ne sauvasekoittimella muovailtavaksi massaksi. Vuoraa suorakolmionmuotoinen vuoka leivinpaperilla ja tasoita massa tasaisesti vuoan pohjalle.
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita sauvasekoittimella muovailtavaksi massaksi. Tasoittele maapähkinätahna sormiesi avulla kakkupohjan päälle.
Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle. Laita kakku pakastimeen noin vuorokaudeksi.
Ota jäädykekakku hyvissä ajoin ennen tarjoilua huoneen lämpöön pehmenemään. Kakku on valmis tarjottavaksi, kun lusikka menee kakkupalan läpi, mutta koostumus on jäätelömäinen.
Koristele valmis leivospala esimerkiksi paahdetuilla Dr. Oetker Mantelilastuilla ja Dr. Oetker Milk Chocolate Chips suklaahipuilla (huom. vegaanisessa versiossa korvaa hiput vegaanisella suklaalla).
Inspiroidu
Reseptejä

Tahmeat toffeeleivonnaiset

Nopea jälkiruokapizza omenalla ja kanelilla

Suklaa-karamellijäätelö

Jouluiset marengit

Lumoava lime-matchapannacotta

Mahtava vaniljajäätelö
