Flag

Marenki-pääsiäistiput

about 5 - 6 kappaletta
Helppo
120 minuuttia
Nämä pääsiäisherkut valmistuvat helposti! Koristele mielesi mukaan.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marenki-pääsiäistiput
1 psDr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
1 pktDr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Dr. Oetker Sprinkles Nonpareille -nonparelleja (myös esimerkiksi Hearts-koristerakeet käyvät)
1 kplDr. Oetker Keltaista geeliväriä
1 kplDr. Oetker Oranssia geeliväriä (lisäksi paperipillejä)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
Picture - Dr. Oetker Sugar Eyes -koristekuvioita
Picture - Dr. Oetker Sprinkles Nonpareille -nonparelleja (myös esimerkiksi Hearts-koristerakeet käyvät)
Picture - Dr. Oetker Keltaista geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Oranssia geeliväriä (lisäksi paperipillejä)

Marenki-pääsiäistiput

Valmista marenkimassa pussin ohjeiden mukaan.

Jaa marenkimassa sitten kahteen pienempään kulhoon. Toinen värjätään keltaiseksi, toinen oranssiksi. Laita hieman enemmän massaa siihen kulhoon, johon lisäät keltaista väriä. Laita pursotinpussiin, jossa on tähtitylla.

Vuoraa pelti leivinpaperilla. Pursota leivinpaperille 5-6 pientä marenkikasaa ja kiinnitä jokaiseen pilli.

Pursota sitten keltaisesta massasta pienten marenkikasojen päälle suurempi marenki (tämä on tipun vartalo) ja näiden yläpuolelle tipujen pääksi tulevat pienet marengit. Pursota pienemmät marengit kiinni "vartalo-osaan". Pursota sitten oranssista massasta jalat ja siivet. 

Paina marenkeihin Sugar Eyes -silmät ja käytä haluamiasi koristeita nokkana. Voit koristella marenkeja lisää haluamallasi tavalla. 

Paista 100 asteisessa uunissa noin 2 tuntia.