Flag

Piparminttupastillit

about 80 kappaletta
Helppo
60 minuuttia
Raikkaat ja makeat piparminttupastillit sopivat vaikka lasten tehtäviksi ja lahjaksi annettaviksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
2 kplkananmunan valkuaista
2 tlDr. Oetker Piparminttuaromia
about 6 dltomusokeria
tippaDr. Oetker Elintarvikeväriä (punaista, sinistä, vihreää)
1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
Picture - Dr. Oetker Elintarvikeväriä (punaista, sinistä, vihreää)
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1

Sekoita valkuaiset ja piparminttuaromi kulhossa. Lisää tomusokeria pienissä erissä ja sekoita paksuksi tasaiseksi massaksi. Lisää elintarvikeväriä tipoittain. Voit jakaa massan useampaan osaan ja värjätä osat eri väreillä. Käytä massan vaivaamiseen hansikkaita, jotta väri ei tartu käsiin.

2

Lisää tarvittaessa tomusokeria, jotta massa on helposti käsiteltävää ja muotoiltavaa. Jaa massa hasselpähkinän kokoisiin osiin ja pöyritä palat palloiksi väljästi leivinpaperille. Paina pastilleiksi, joissa on pieni painauma keskellä.

3

Sulata suklaa pussissaan kuumassa vesihauteessa (noin 70 astetta). Kun suklaa on kokonaan sulanut, leikkaa kulmaan reikä ja pursota jokaisen pastillin painaumaan suklaata. Anna kovettua.


Säilytä suljetussa rasiassa. Kokoa rasiaan kovettuneet pastillit. Laita leivinpaperi jokaisen kerroksen väliin.