Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Kiehauta kerma kattilassa ja lisää sokeri sekä vaniljatahna. Anna kiehua muutaman minuutin ajan.
Ota kattila pois liedeltä ja lisää liivatelehdet joukkoon samalla sekoittaen, kunnes ne ovat täysin liuenneet. Anna jäähtyä, mieluiten yön yli, mutta vähintään 4 tuntia.
Tarjoilun yhteydessä vatkaa pannacotta sähkövatkaimella, kunnes koostumus muistuttaa moussea. Pursota annoksiin, jos haluat juhlavamman esillepanon!
Kun marjat ovat hieman sulaneet, lisää joukkoon sitruunamehu ja tomusokeri. Soseuta täysin sileäksi. Tarjoile vispatun pannacottan kanssa.
Koristeluvinkki: Lisää annoksen päälle kokonaisia marjoja ja hieman rouhittua suklaata.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat