Marenkikummitukset

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Hauskat marenkikummitukset Halloween-juhliin sellaisinaan tarjottaviksi tai kakunkoristeiksi.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marenkikummitukset

2 kpl kananmunan valkuaista
1 ½ dl taloussokeria
Dr. Oetker Pehmeitä Hopeahelmiä

Valmistus

Valmistus

1

Esilämmitä uuni 100 asteiseksi.

2

Vaahdota valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen jatkaen vaahdottamista. Jatka vaahdottamista vielä muutaman minuutin ajan sokerin lisäyksen jäljeen, kunnes vaahto on kiiltävää ja marenkimaista.

3

Laita vaahto pursotuspussiin, jossa on pyöreä reikä/tylla. Pursota leivinpaperin päälle kuvan mukaisia spiraalimaisia kartioita.

4

Paista uunissa noin 1,5 tuntia, kunnes marengit ovat kovettuneet. Anna marenkien vielä kuivua jälkilämmössä.

5

Kiinnitä hopeahelmet sokerikuorrutteella tai tomusokeri-vesiseoksella.

Ravintosisältö: reseptiin Marenkikummitukset

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 183kJ
44kcal
981kJ
235kcal
Hiilihydraatit 11g 57g
Proteiini 0.7g 3.5g