EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Marenkikummitukset

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Hauskat marenkikummitukset Halloween-juhliin sellaisinaan tarjottaviksi tai kakunkoristeiksi.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Marenkikummitukset

2 kpl kananmunan valkuaista
1 ½ dl taloussokeria
Dr. Oetker Pehmeitä Hopeahelmiä

Valmistus

Valmistus

1

Esilämmitä uuni 100 asteiseksi.

2

Vaahdota valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen jatkaen vaahdottamista. Jatka vaahdottamista vielä muutaman minuutin ajan sokerin lisäyksen jäljeen, kunnes vaahto on kiiltävää ja marenkimaista.

3

Laita vaahto pursotuspussiin, jossa on pyöreä reikä/tylla. Pursota leivinpaperin päälle kuvan mukaisia spiraalimaisia kartioita.

4

Paista uunissa noin 1,5 tuntia, kunnes marengit ovat kovettuneet. Anna marenkien vielä kuivua jälkilämmössä.

5

Kiinnitä hopeahelmet sokerikuorrutteella tai tomusokeri-vesiseoksella.

Ravintosisältö: reseptiin Marenkikummitukset

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 183kJ
44kcal
981kJ
235kcal
Hiilihydraatit 11g 57g
Proteiini 0.7g 3.5g