EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Nektariini maistuu kesältä

Nektariini on monien suosikki! Hedelmä on persikan mutaatio ja parhaiten sen erottaa persikasta siitä, ettei nektariinin sileässä pinnassa ole persikasta tuttua haituvaa. Nektariinin hedelmäliha on persikkaa kiinteämpää ja happamampaa, mutta kypsänä todella mehukasta ja makeaa. Hieman raa’at nektariinit kypsyvät huoneenlämmössä parissa päivässä, kypsän hedelmän tunnistaa makeasta tuoksusta ja pehmeästä pinnasta. Älä kuitenkaan painele hedelmää liian rajusti, sillä se kolhiintuu herkästi.

Nektariini-marenkikakku

Nektariini-marenkikakku on oodi kevään ensimmäisille mehukkaille nektariineille!

Satokausikalenteri teki nektariineista suloisen värisen ja makuisen moussen kakun väliin, jonne lisäksi tuli hasselpähkinämarenkeja. Nektariineista saa myös kauniita koristeita kakkuun, kun leikkaa ne ensin lohkoiksi ja sitten ohuiksi siivuiksi, jotka voi asetella kakun päälle viuhkamaiseen muotoon.