Nektariinijuustokakku
noin 16 palaa
Helppo
Raikas juustokakku resepti. Nektariini ja sitruuna maistuvat ihanalta yhdessä.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Pohja
150 g
Digestive-keksejä
100 g
voita
1 rkl
hunajaa
Täyte
2 kpl
nektariinia
150 g
sokeria
150 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
sitruunaa raastettu kuori ja mehu
7 kpl
5 dl
kuohukermaa
Koristeluun
1 kpl
nektariinia
mintunlehtiä
Valmistus :
20 minuuttia
1
Pohja
Vuoraa irtopohjavuoka (26 cm Ø) leivinpaperilla. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai morttelissa. Lisää sulatettu voi ja hunaja. Levitä keksiseos kakkuvuoan pohjalle, painele tasaiseksi ja laita jääkaappiin.
Täyte
Laita liivatelehdet kylmään veteen 10 minuutiksi. Sekoita nektariini, sokeri, tuorejuusto ja sitruunankuori. Kuumenna sitruunanmehu ja lisää liivatteet joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hieman jäähtynyt liivateseos ohuena nauhana tuorejuuston joukkoon. Kääntele lopuksi kermavaahto joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.
Koristelu
Koristele kakku nektariineilla ja mintunlehdillä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa