
Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku
8 palaa
Helppo
30 minuuttia
"Juustokakku” on valmistettu ilman gluteenia sekä eläinperäisiä tuotteita. Kakku saa makeutensa omenasoseesta ja kuivatuista taateleista.
Reseptin ainesosat
Pohja
200 g
kuivattuja taateleita
2 dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
suolaa ripaus
Näytä tuotteet
Valmistus:
Valmistus :
30 minuuttia
1
Liota taateleita muutaman minuutin ajan lämpimässä vedessä. Kaada vesi pois ja lisää joukkoon kaurahiutaleet sekä pieni ripaus suolaa. Sekoita ainekset sauvasekoittimella tahnamaiseksi seokseksi.
2
Vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoan reunat sekä pohja ja tasoittele taikinatahna tiiviisti kakkuvuoan pohjalle.
3
Kuumenna kookoskerma kattilassa ja lisää joukkoon omenasose sekä vegegel-annospussit. Kuumenna seosta kevyesti kuplien muutaman minuutin ajan, kunnes seos saostuu. Mausta kanelilla.
4
Kaada täyte kakkupohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele esimerkiksi kuivatuilla omenoilla ja kanelitangolla.
Näytä tuotteet
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Mango-Sitruunakakku![]()

240 MinHelppo
Mango-Sitruunakakku
240 MinHelppo
Mango-Sitruunakakku
Vaniljajuustokakku ilman uunia![]()

210 MinHelppo
Vaniljajuustokakku ilman uunia
210 MinHelppo
Vaniljajuustokakku ilman uunia
Toffeinen raparperikakku![]()

60 MinHelppo
Toffeinen raparperikakku
60 MinHelppo
Toffeinen raparperikakku
Paistettava amerikkalainen juustokakku![]()

40 MinHelppo
Paistettava amerikkalainen juustokakku
40 MinHelppo
Paistettava amerikkalainen juustokakku
Sitruuna-ricottajuustokakku![]()

60 MinHelppo
Sitruuna-ricottajuustokakku
60 MinHelppo
Sitruuna-ricottajuustokakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa