Flag

Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku

8 palaa
Helppo
30 minuuttia
"Juustokakku” on valmistettu ilman gluteenia sekä eläinperäisiä tuotteita. Kakku saa makeutensa omenasoseesta ja kuivatuista taateleista.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
200 gkuivattuja taateleita
2 dlgluteenittomia kaurahiutaleita
suolaa ripaus
Täyte
3 dlkookoskermaa
4 dlmakeuttamatonta omenasosetta
4 psDr. Oetker Vegegeliä
1 tlkanelia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vegegeliä
1

Liota taateleita muutaman minuutin ajan lämpimässä vedessä. Kaada vesi pois ja lisää joukkoon kaurahiutaleet sekä pieni ripaus suolaa. Sekoita ainekset sauvasekoittimella tahnamaiseksi seokseksi.

2

Vuoraa leivinpaperilla irtopohjavuoan reunat sekä pohja ja tasoittele taikinatahna tiiviisti kakkuvuoan pohjalle.

3

Kuumenna kookoskerma kattilassa ja lisää joukkoon omenasose sekä vegegel-annospussit. Kuumenna seosta kevyesti kuplien muutaman minuutin ajan, kunnes seos saostuu. Mausta kanelilla.

4

Kaada täyte kakkupohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele esimerkiksi kuivatuilla omenoilla ja kanelitangolla.