
Paistettava amerikkalainen juustokakku
about 12 annosta
Helppo
40 minuuttia
Klassinen New York style cheese cake sopii juhlaan kuin juhlaan. Helppo resepti on muunneltavissa makuaineita vaihtelemalla.
Reseptin ainesosat
Pohja
150 g
pehmeää voita
1 dl
sokeria
1 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
Täyte
500 g
maitorahkaa
2 prk
maustamatonta tuorejuustoa (400 g)
4 kpl
kananmunaa
1,5 dl
sokeria
0,5 dl
perunajauhoja
100 g
valkosuklaata
yhden sitruunan kuori raastettuna
Valmistus:
Yhteensä :
40 minuuttia
Valmistus :
40 minuuttia
1
Pohja
Vaahdota sokeri ja pehmeä rasva. Lisää muna vatkaten. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan yhdessä vaniljatahnan kanssa. Sekoita tasaiseksi. Painele irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
2
Täyte
Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai kulhossa mikrossa. Sekoita kaikki täytteen ainekset sähkövatkaimella yhteen. Valuta sulanut valkosuklaa massaan viimeisenä koko ajan vatkaten. Kaada täyte pohjan päälle.
3
Paista 175 asteisessa uunissa n. 50min. kunnes pinta alkaa hieman lohkeilla. Anna kakun jäähtyä ja koristele toffeekastikkeella, marjoilla ja koristerakeilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Sitruuna-ricottajuustokakku![]()

60 MinHelppo
Sitruuna-ricottajuustokakku
60 MinHelppo
Sitruuna-ricottajuustokakku
Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku![]()

30 MinHelppo
Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku
30 MinHelppo
Vegaaninen ja gluteeniton omena-kookosjuustokakku
Gluteeniton vadelma-valkosuklaa juustokakku![]()

285 MinHelppo
Gluteeniton vadelma-valkosuklaa juustokakku
285 MinHelppo
Gluteeniton vadelma-valkosuklaa juustokakku
Nektariinijuustokakku![]()

20 MinHelppo
Nektariinijuustokakku
20 MinHelppo
Nektariinijuustokakku
Mango-Sitruunakakku![]()

240 MinHelppo
Mango-Sitruunakakku
240 MinHelppo
Mango-Sitruunakakku
Toffeinen raparperikakku![]()

60 MinHelppo
Toffeinen raparperikakku
60 MinHelppo
Toffeinen raparperikakku
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa