EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Kaneli-suklaapatukat

Itse tehty kanelinen suklaapatukka -resepti. Kääri patukat pakettiin ja ilahduta syötävällä lahjalla.

20 - 30 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Kaneli-suklaapatukat

Suklaapatukat:

300 g tummaa suklaata
50 g voita
50 g maapähkinävoita
150 g voikeksejä
1 tl kanelia

Valmistus

Valmistus:

Rouhi suklaa ja sulata se kattilassa voin ja maapähkinävoin kanssa.

Pilko keksit rouheiksi paloiksi. Kääntele keksipalat ja kaneli suklaamassan sekaan.

Vuoraa uunivuoka (16x16cm) tuorekelmulla ja levitä suklaa vuokaan. Tasota pinta ja peitä kelmulla. Laita jääkaappiin yön yli. 

Poista muovikelmu ja leikkaa paloiksi. 

Vinkki

Jos haluat rapeampia keksejä, voit käyttää paksumpaa maapähkinävoita, jota ei ole jauhettu hienoksi tahnaksi.

Reseptin ravintosisältö Kaneli-suklaapatukat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 477kJ
114kcal
2165kJ
517kcal
Rasva 6.90g 31.36g
Hiilihydraatit 5.24g 23.80g
Proteiini 1.55g 7.06g