EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mascarpone-suklaabrowniet

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Näissä brownie-paloissa maistuu mahtavasti vanilja ja mascarpone. Ne antavat tuttuihin, suklaisiin paloihin mukavan uudenlaisen maun.

about 18 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mascarpone-suklaabrowniet

Suklaataikina:

2 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark
200 g voita
3 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja

Mascarponekerros:

500 g mascarponejuustoa
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
1,5 dl tomusokeria
2 kpl kananmunaa

Tarjoiluun:

tuoreita marjoja tai hedelmiä

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi n. 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.

2

Sulata suklaa ja voi. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia.

3

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot.

4

Valmista mascarponekerros. Sekoita mascarponeen vaniljatahna, sokeri ja munat.

5

Levitä 3/4 suklaataikinasta vuokaan. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja vuoan koosta. Kokeile tikulla kypsyyttä. Brownie saa jäädä hieman tahmeaksi.

6

Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.

Reseptin ravintosisältö Mascarpone-suklaabrowniet

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1922kJ
459kcal
2089kJ
499kcal
Rasva 25.86g 28.10g
Hiilihydraatit 31.58g 34.32g
Proteiini 4.59g 4.99g