EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Mustaherukkapommit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Hurmaavan kauniit mustaherukkaiset jälkiruoat koristellaan luomu koristerakeilla.

6 - 8 annosta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Mustaherukkapommit

Mustaherukkamousse:

3 kpl Dr. Oetker Luomu Liivatelehteä
125 g mustaherukoita tuoreita tai pakastettuja
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
0,5 - 1 kpl luomusitruuna n mehu ja kuori
0,5 dl luomusokeria
75 g maustamatonta jogurttia , luomu
2 dl vispikermaa , luomu

Suklaapohja:

150 g luomuvoita
100 g tummaa suklaata , luomu
0,66 dl luomusokeria
2 kpl luomukananmunaa
0,75 dl luomuvehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta

Koristelu:

Dr. Oetker Bloomy Luomu Koristerakeita
pihakäenkaalia
mustaherukoita

Valmistus

Valmistus:

Tarvitset mustaherukkapommien valmistamiseen pallonmuotoisia silikonimuotteja (halkaisija 5,8 cm) tai puolipallonmuotoisia silikonimuotteja.

1

Mustaherukkamousse

Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Keitä mustaherukat sokerin ja vaniljasokerin kanssa. Mausta sitruunanmehulla. Sekoita mehuseosta ja kaada siivilän läpi. Liuota liivatelehdet kuuman mustaherukkamehun sekaan. Kun mehu on kädenlämpöistä, lisää sekaan jogurtti.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se varovasti jogurttiseoksen joukkoon. Lisää sitruunankuorta maun mukaan. Kaada taikina muotteihin. Pyöreänmuotoiset silikonivuoat ovat helpoimmat täyttää, kun massa pursotetaan niihin pursotinpussista. Laita pakastimeen yön yli.

2

Suklaapohja

Kuumenna uuni 180 °C tasalämmölle. Sulata kattilassa voi, suklaa ja sokeri ja sekoita kunnes sokeri liukenee. Erottele munan keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset jäähdytettyyn suklaaseokseen. Vatkaa valkuaiset kuohkeaksi vaahdoksi ja kääntele suklaamassaan. Sihtaa joukkoon vehnäjauho ja leivinjauhe ja sekoita käännellen tasaiseksi massaksi.

Vuoraa irtopohjavuoan pohja (ø 22 cm) leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 15-18 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin ja leikkaa sitten pohjasta pieniä pyöreitä kakkuja (halkaisija 5 cm), joita käytetään mustaherukkapommien pohjana.

3

Tarjoilu

Ota jäädytetyt moussepallot pois muotista ja asettele ne suklaapohjien päälle. Anna moussekakkujen sulaa 2 tuntia huoneenlämmössä. Koristele Bloomy Luomu Koristerakeilla ja punaisella pihakäenkaalilla.

Reseptin ravintosisältö Mustaherukkapommit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2240 kJ
535 kcal
1516 kJ
362 kcal
Rasva 34.65 g 23.41 g
Hiilihydraatit 24.70 g 16.69 g
Proteiini 5.42 g 3.67 g