EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Pipari-toffeekakku

Kun kakkutaikinaan leipoo piparimausteita ja päälle kaataa toffeekastiketta, niin juhlapöydän takuuvarma kakkukuningatar on valmis.

about 16 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Pipari-toffeekakku

Pohja:

200 g pehmeää voita
2 dl fariinisokeria
3 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl Dr. Oetker Mantelijauhetta (1/2 pussia)
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 tl kanelia
0,5 tl kardemummaa
0,5 tl inkivääriä
0,5 tl neilikkaa

Täyte:

300 g pehmeää voita
3 dl tomusokeria
1,25 dl Dr. Oetker Toffeekastiketta

Koristelu:

0,75 dl Dr. Oetker Toffeekastiketta
6 kpl Dr. Oetker Sokeriruusua (tai sokerimassasta itse tehtyjä ruusuja)

preparation

Valmistus:

1

Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kääntele ne nopeasti taikinaan.

2

Kaada taikina kahteen voideltuun, jauhotettuun vuokaan (halkaisija n. 20 cm). Paista uunin alatasolla n. 45 minuuttia.

3

Anna kakkujen jäähtyä n. 15 minuuttia vuoassaan. Kumoa tai irrota kakut. Laita vuoka takaisin päälle, niin kakusta irtoava kosteus ei haihdu. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Voit halutessasi kostuttaa kakut kevyesti maidolla tai laimennetulla appelsiinimehulla.

4

Tee täyte. Vatkaa huoneenlämpöistä voita muutama minuutti vatkaimella, kunnes se muuttuu vaaleammaksi ja sileämmäksi. Lisää tomusokeri ja toffeekastike. Jatka vatkaamista vielä 2-3 minuuttia, kunnes seos on sileää.

5

Halkaise kakut. Laita täytettä väleihin ja ohut kerros myös kakun päälle. Nosta kakku viileään noin puoleksi tunniksi.

6

Koristele toffeekastikkeella ja valmiilla tai sokerimassasta valmistetuilla ruusuilla. Voit halutessasi viimeistellä ruusut vielä Dr. Oetker kimallegeelillä.

Reseptin ravintosisältö Pipari-toffeekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1964kJ
469kcal
2181kJ
521kcal
Rasva 27.83g 30.93g
Hiilihydraatit 38.91g 43.23g
Proteiini 3.32g 3.69g