EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperi-porkkanakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevä porkkanakakku, joka täytetään raparperi-kardemummahillokkeella ja tuorejuustokreemillä.

12 palaa

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raparperi-porkkanakakku

Porkkanakakku:

4 kpl kananmunaa
4 dl sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 rkl kanelia
1 tl suolaa
3 dl rypsiöljyä
350 g porkkanaraastetta (noin 6 dl)

Raparperihilloke:

300 g raparperia
2,5 dl sokeria
0,5 tl kardemumma

Kuorrute:

250 g pehmeää voita
3,5 dl tomusokeria
250 g maustamatonta tuorejuustoa
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
yhden sitruunan kuori raastettuna ja 1 rkl sitruunanmehua

Valmistus

Valmistus:

Porkkanakakku

Pingota leivinpaperi korkean irtopohjakakkuvuoan pohjalle (20cm) ja voitele reunat. Kuumenna uuni 165° C: seen. 

Vatkaa munat, sokeri ja vaniljatahna kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinan joukkoon. Lisää lopuksi öljy ja porkkanaraaste ja kääntele tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla 50-60 minuuttia. Tarkasta kakun kypsyyttä tikulla. Jos siihen ei jää taikinaa, kakku on kypsä. 

Raparperihilloke

Hauduta raparperiä ja sokeria noin 5 minuuttia tai kunnes raparperi on pehmennyt. Soseuta tasaiseksi ja mausta kardemummalla. Jäähdytä. 

Kuorrute

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sitten muut ainekset ja vatkaa tasaiseksi. Vinkki: Kun kuorrutteen kaikki ainesosat ovat samanlämpöisiä, kuorrutteesta tulee tasaisempi. 

Kokoaminen

Jaa kakkupohja kolmeen osaan. Laita alin kakkupohja tarjoilulautaselle ja levitä päälle raparperihillokella ja kuorrutetta. Toista sama seuraavalle pohjalle. Levitä päällimmäisen pohjan päälle raparperihilloketta ja pursota kuorrutteesta puolipalloja. Viimeistele halutessasi syötävillä kukilla.

Reseptin ravintosisältö Raparperi-porkkanakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 3613 kJ
863 kcal
1562 kJ
373 kcal
Rasva 44.60 g 19.31 g
Hiilihydraatit 88.09 g 38.14 g
Proteiini 6.61 g 2.86 g