reseptiin Raparperi-porkkanakakku
4 kpl | kananmunaa |
4 dl | sokeria |
1 tl | Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa |
5 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
1 rkl | kanelia |
1 tl | suolaa |
3 dl | rypsiöljyä |
350 g | porkkanaraastetta (noin 6 dl) |
300 g | raparperia |
2,5 dl | sokeria |
0,5 tl | kardemumma |
250 g | pehmeää voita |
3,5 dl | tomusokeria |
250 g | maustamatonta tuorejuustoa |
2 tl | Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa |
yhden sitruunan kuori raastettuna ja 1 rkl sitruunanmehua |
Pingota leivinpaperi korkean irtopohjakakkuvuoan pohjalle (20cm) ja voitele reunat. Kuumenna uuni 165° C: seen.
Vatkaa munat, sokeri ja vaniljatahna kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinan joukkoon. Lisää lopuksi öljy ja porkkanaraaste ja kääntele tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla 50-60 minuuttia. Tarkasta kakun kypsyyttä tikulla. Jos siihen ei jää taikinaa, kakku on kypsä.
Hauduta raparperiä ja sokeria noin 5 minuuttia tai kunnes raparperi on pehmennyt. Soseuta tasaiseksi ja mausta kardemummalla. Jäähdytä.
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sitten muut ainekset ja vatkaa tasaiseksi. Vinkki: Kun kuorrutteen kaikki ainesosat ovat samanlämpöisiä, kuorrutteesta tulee tasaisempi.
Jaa kakkupohja kolmeen osaan. Laita alin kakkupohja tarjoilulautaselle ja levitä päälle raparperihillokella ja kuorrutetta. Toista sama seuraavalle pohjalle. Levitä päällimmäisen pohjan päälle raparperihilloketta ja pursota kuorrutteesta puolipalloja. Viimeistele halutessasi syötävillä kukilla.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
3613
kJ
863 kcal |
1562
kJ
373 kcal |
Rasva | 44.60 g | 19.31 g |
Hiilihydraatit | 88.09 g | 38.14 g |
Proteiini | 6.61 g | 2.86 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei