EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Toffeinen raparperikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Toffeinen raparperikakku on helppo kesäherkku. Tölkissään keitettävä kondensoitumaito ja raikas raparperi ovat ihana makupari.

about 10 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Toffeinen raparperikakku

Ainekset:

3 - 4 dl kondensoitua maitoa (yksi purkki)

Täyte:

2 kpl raparperinvartta
1 rkl vettä
0,5 dl tummaa siirappia
kaneli
100 g mansikkaa

Pohja:

12 kpl Savoiardi keksejä
1,5 dl mehua (esim. mansikka)

Täyte:

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
sokeria tarvittaessa
vesi

Pinnalle:

suklaakeksejä (murusina)
100 - 150 g mansikkaa

Valmistus

Valmistus:

1

Aloita keittämällä kondensoitu maito. Laita säilykepurkki avaamattomana kattilaan ja kaada päälle vettä sen verran, että purkki peittyy. Keitä miedolla lämmöllä noin kolme tuntia. Lisää tarvittaessa vettä keittämisen aikana.

2

Leikkaa huuhdellut raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi. Laita ne kattilaan yhdessä veden ja siirapin kanssa, lisää joukkoon ripaus kanelia. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes raparperit pehmenevät. Jäähdytä.

Poista halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoasta pohja. Laita pelkät vuoan reunat suoraan tarjoiluvadille. Asettele vadille savoiardikeksit. Kostuta.

3

Pilko täytteen mansikat paloiksi. Levitä kostutettujen keksien päälle raparperiseos ja mansikat. Kaada päälle jäähtynyt toffee.

4

Liota liivatelehdet runsaassa vedessä pehmeiksi. Purista kevyesti enin vesi pois ja laita liivatteet pienessä astiassa mikroon. Kuumenna kunnes liivatteet ovat liuenneet. Sekoita liivatteet rahkaan. Mausta vaniljalla.

5

Vaahdota vispikerma ja lisää varovasti sekoittaen rahkaseokseen. Lisää sokeria tarvittaessa. Huomioi, että muu täyte on erittäin makeaa. Levitä vaahto muun täytteen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Nosta jääkaappiin peitettynä vähintään neljäksi tunniksi.

6

Pyöräytä leivonnainen veitsellä irti vuoan reunoja pitkin, poista vuoan reunat. Koristele murustetuilla suklaakekseillä ja tuoreilla mansikoilla.

Varaa aikaa kondensoidun maidon keittämiseen!

Reseptin ravintosisältö Toffeinen raparperikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 779 kJ
186 kcal
544 kJ
130 kcal
Rasva 8.12 g 5.68 g
Hiilihydraatit 22.57 g 15.79 g
Proteiini 2.12 g 1.48 g