Skip to main content
Airfryer leivonnassa Dr. Oetker

Airfryer leivonta

Airfryerilla eli kiertoilmakypsentimellä leipominen on nopea, kätevä ja terveellinen tapa valmistaa herkullisia leivonnaisia. Airfryerilla leipoessa saat lopputuloksena leivonnaisia, jotka ovat rapeita päältä ja meheviä sisältä.

Airfryer leivonnassa.png

Airfryerin avulla voit leipoa monenlaisia leivonnaisia, kuten muffinsseja, donitseja, piirakoita, pikkuleipiä, täytekakun pohjan ja jopa juustokakkuja.

Leipomisessa airfryerilla on useita etuja. Laite lämpenee nopeasti ja tasaisesti, mikä tarkoittaa, että leipomisen voi aloittaa heti ilman pitkää esilämmitysaikaa. Kuuma ilmavirta ympäröi ruoan joka puolelta, jolloin leivonnaiset kypsyvät tasaisesti ja saavat kauniin kullanruskean värin.

Airfryerilla leipomisessa voi olla joitain eroja verrattuna perinteiseen uunileivontaan. Esimerkiksi leivonnaiset voivat kypsyä nopeammin airfryerissa, joten tarkkaile niitä huolellisesti ja säädä tarvittaessa lämpötilaa tai aikaa.

Airfryerilla leipominen tarjoaa myös terveellisemmän vaihtoehdon perinteiselle uppopaistolle. Voit vähentää öljyn määrää tai jopa leipoa ilman öljyä, mikä tekee leivonnaisista kevyempiä ja vähärasvaisempia.

Herkulliset ja helpot airfryer-reseptit

4/4 tulosta näytetty

Reseptit

Uusimmat reseptit

15 tulokset

6/15 tulosta näytetty