Flag

Mustikkapiirakka vaniljakreemillä

12 annosta
Keskitasoinen
120 minuuttia
Mustikkapiirakka vaniljakreemillä airfryerissa paistettuna
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
75 gpehmeää voita
1 dlsokeria
1 kplkananmunaa
2 dlvehnäjauhoja
0,75 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
1 tlDr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
Täyte
1 psDr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
2 tlDr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
4 dlkevytmaitoa
200 gmustikoita
1 rklperunajauhoja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
Picture - Dr. Oetker Paistonkestävää Vaniljakreemiä
Picture - Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
1

Valmistus

Vuoraa noin 18 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla.
 
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri yhteen. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Sekoita leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma jauhoihin ja kääntele jauhoseos voivaahtoon. Painele pohja esivalmisteltuun vuokaan, käytä tarvittaessa pieni määrä jauhoa apuna, ettei taikina tartu sormiin.
 
Mittaa vaniljakreemijauhe, vanilja ja maito kulhoon. Vatkaa noin minuutti ja kaada taikina pohjan päälle. Sekoita mustikat ja perunajauho ja ripottele mustikat vaniljakreemin päälle.
 
Nosta piirakka airfryeriin ja paista 160 ℃:ssa noin 30 minuuttia. Tarkista kypsyys (keskustaan tulee hieman vielä tutista). Jäähdytä kylmäksi, jotta piirakan rakenne asettuu.
 
Voit myös paistaa piirakan uunissa, 175 ℃:ssa noin 40 minuutin ajan.
Uunissa paistaessa piirakan voi tehdä myös suurempaan piirakkavuokaan, jolloin siitä tulee hieman matalampi.