Flag

Minttu-suklaajuustokakku Airfryerissa

about 12 - 15 annosta
Keskitasoinen
60 minuuttia
Leivo ihastuttava minttu-suklaajuustokakku Airfryerissa! Täyteläistä suklaan makua tuovat Dr. Oetker leivontasuklaa ja leivontakaakao.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
200 gmurokeksejä (esim. KultaMuro)
2 rklDr. Oetker Leivontakaakaota
75 gvoita
Täyte
400 gmaustamatonta tuorejuustoa
180 granskankermaa
2 kplkananmunaa
2 rklperunajauhoja
1 dltomusokeria
1,5 tlDr. Oetker Piparminttuaromia
200 gDr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
Koristelu
1 dlkuohukermaa
2 tlsokeria
20 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivontakaakaota
Picture - Dr. Oetker Piparminttuaromia
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1

Pohja

Vuoraa airfryeriin koriin mahtuva, noin 18 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon kaakaojauhe ja sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille.

2

Täyte

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, munat, perunajauhot, tomusokeri ja piparminttuaromi yhteen. Sulata suklaa ja sekoita tuorejuustoseokseen. Kaada täyte pohjan päälle ja paista air fryerissa 150 ℃:ssa noin 30 minuuttia. Jäähdytä kakku ja anna sen vetäytyä jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään.

3

Koristelu

Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla. Pursota kakun päälle ja viimeistele kakku suklaanapeilla tai koristerakeilla.