
Suklaakakku
Näytä tuotteet
Sulata voi. Sekoita sokeri ja kananmunat tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää joukkoon voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Paista uunissa.
Paistoaika: 30 minuuttia
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Halkaise jäähtynyt kakku kahteen kerrokseen. Kostuta kakku vaniljamaidolla. Vaahdota kerma. Sekoita keskenään tuorejuusto ja marjat. Lisää kermavaahto. Mausta vaniljasokerilla sekä maun mukaan sokerilla. Täytä kakku ja anna sen vetäytyä jääkaapissa. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä sitä. Paloittele sekaan suklaa ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä hieman ja siivilöi mukaan tomusokeri koko ajan sekoittaen. Kuorruta kakku lastaa apuna käyttäen. Koristele kauden marjoilla ja koristerakeilla.
Inspiroidu
Reseptejä

Sitruuna-mansikkakakku

Englantilainen joulukakku

Black forest -joulukakku eli kirsikkainen suklaakuivakakku

Vegaaninen mustikka-vaniljajuustokakku

Sarjakuvakakku

Suklaakakkupohja
