Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat ainekset erillisessä kulhossa ja siivilöi ne sitten muna-sokerivaahdon joukkoon. Lisää sitruuna-aromi. Kääntele varovasti, jotta munasokerivaahtoon vatkattu ilma säilyy taikinassa.
Kun olet saanut tasaisen ja sileän massan, kaada se voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisijaltaan noin 20-23 cm). Paista uunissa 30-40 minuuttia.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Lämmitä lemon curdia kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita vispilällä, jotta massa ei paakkuunnu ja on sielää kostuumukseltaan. Lisää liotetut liivatelehdet lämmitetyn lemon curdin joukkoon ja sekoita, kunnes ne ovat sulaneet massaan. Anna jäähtyä hieman.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon vaniljatahna.
Kun lemon curd on noin 20-25 °C, ota hieman kermavaahtoa ja lisää se lemon curdin joukkoon. Sekoita lemon curd sitten vielä lopun kermavaahdon kanssa hyvin.
Tee mansikkamousse pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Jaa kakkupohja kolmeen osaan. Käytä kokoamisessa vuokaa, jossa paistoit kakun. Aloita laittamalla yksi kakkupohjakerros alimmaiseksi vuokaan. Laita pohjan päälle noin 2/3 sitruunamoussesta.
Aseta päälle sitten seuraava kakkupohjakerros. Levitä päälle 1,5 dl mansikkahilloa. Laita vielä kaikki mansikkamoussesta hillon päälle. Lisää vielä viimeisin kakkupohja ja levitä loput sitruunamoussesta päälle. Laita jääkaappiin vähintään 4 tunniksi (mieluiten yön yli), jotta liivate ehtii jähmettyä.
Tee marengit pakkauksen ohjeiden mukaan. Ota kakku pois vuoasta.
Levitä kerma tasaisesti kakun päälle. Helpoiten tämä onnistuu pursottamalla kermaa kakun reunoille ja tasoittamalla sen kakkulastalla.
Ripottele nonparelleja kakun reunoille. Lisää marengit kakun päälle ja ripottele vielä hieman nonparelleja.
Inspiroidu