Flag
Hedelmät ja vihannekset
Nektariini maistuu kesältä

Nektariini on monien suosikki! Hedelmä on persikan mutaatio ja parhaiten sen erottaa persikasta siitä, ettei nektariinin sileässä pinnassa ole persikasta tuttua haituvaa. Nektariinin hedelmäliha on persikkaa kiinteämpää ja happamampaa, mutta kypsänä todella mehukasta ja makeaa. Hieman raa’at nektariinit kypsyvät huoneenlämmössä parissa päivässä, kypsän hedelmän tunnistaa makeasta tuoksusta ja pehmeästä pinnasta. Älä kuitenkaan painele hedelmää liian rajusti, sillä se kolhiintuu herkästi.

Nektariini-marenkikakku

Picture -

Nektariini-marenkikakku on oodi mehukkaille nektariineille!

Satokausikalenteri teki nektariineista suloisen värisen ja makuisen moussen kakun väliin, jonne lisäksi tuli hasselpähkinämarenkeja. Nektariineista saa myös kauniita koristeita kakkuun, kun leikkaa ne ensin lohkoiksi ja sitten ohuiksi siivuiksi, jotka voi asetella kakun päälle viuhkamaiseen muotoon.

1/1 tulosta näytetty

Muita nektariinireseptejä:

5/5 tulosta näytetty