
Bostonkakku
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Kuumenna maito kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva joukkoon. Lisää sokeri, kardemumma ja suola. Lisää vehnäjauhoja vähän kerrallaan. Taikina saa jäädä hieman löysäksi. Lisää voi ja vaivaa hyvin noin 10 minuuttia. Kohota taikinaa liinan alla noin 30 minuuttia.
Sekoita pehmeä voi, fariinisokeri ja kanelisokeri keskenään.
Laita taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa kevyesti. Kauli taikina suorakulmioksi. Yritä saada reunat mahdollisimman suoraksi.
Levitä täyte pohjalle ja jätä noin 1 cm reunaa ilman täytettä. Rullaa taikina. Leikkaa rulla 12 osaan. Vuoraa irtopohjavuoan pohja (ø 20 cm) leivinpaperilla. Laita pullapalat pystyyn vuoan sisälle. Anna kohota liinan alla noin 40 minuuttia. Kuumenna uuni 200 °C.
Voitele pullavuoka kananmunalla. Paista uunin keskitasolla 15-25 minuuttia.
Inspiroidu
Reseptejä

Laskiaispullat

Crème brûlée -pullat

Nopeat kierrepullat

Kaneli-pähkinäkranssi

Mustikka-vaniljapuustit hapanjuuresta
