Laskiaispullat
Kuumenna maito kädenlämpöiseksi ja murenna sekaan hiiva. Lisää suola, sokeri, kardemumma ja kananmuna. Sulata voi ja lisää se jäähtyneenä.
Lisää jauhot pienissä määrissä aluksi voimakkaasti vatkaten ja lopuksi vaivaten tasaisesti. Taikina on valmis kun se irtoaa käsistä ja kulhon reunasta.
Anna kohota vedottomassa ja lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
Vaivaa taikina pöydällä. käytä apuna jauhoja. Jaa taikina noin 24 palaan ja pyöritä paloista pyöreitä pullia. Asettele pullat pellille harvakseltaan ja anna kohota liinan alla.
Voitele kohonneet pullat, koristele ne mantelirouheella ja paista kauniin ruskeaksi.
Paistoaika
10 minuuttia
Kiertoilmauunin lämpötila: 210 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 230 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Halkaise jäähtyneet pullat. Leikkaa mantelimassasta ohuita viipaleita ja laita niitä pullien väliin. Vaahdota kerma ja lisää sokeri. Laita kermavaahtoa pullien väliin ja aseta kansi takaisin päälle.
Vinkki! Vatkaa kerman joukkoon Cream Fix -kerman stabilointiaine pakkauksen ohjeen mukaan ja varmista kauniit ja kestävät pursotukset!
Inspiroidu