
Halloween rocky road
Reseptin ainesosat
Valmistus:
Pese ensin kädet. Ota pieni vuoka (noin 15 x 20 cm) tai muu sopiva rasia. Levitä leivinpaperi vuokaan.
Mittaa cashewpähkinät ja levitä ne vuokaan. Lisää myös vaahtokarkit vuokaan. Pienet vaahtokarkit ovat kätevimpiä, mutta jos löysit kaupasta vain isoja, voit leikata ne saksilla muutamaan palaan.
Kaada maitosuklaa vuokaan täpliksi eli niin, että se ei levity ihan koko vuokaan. Kaada myös puolet valkosuklaasta täpliksi. Sekoita loppuun valkosuklaaseen geeliväriä vähän kerrallaan, kunnes saat siitä vaaleanoranssia. Kaada oranssi suklaa kulhoon. Nostele suklaata pienellä lusikalla varovasti niin, että suklaat sekoittuvat vähän mutta jäävät vielä raidalliseksi.
Koristelussa on vapaat kädet! Ripottele päälle strösseleitä ja sommittele sokerihymyjä tai sokerisilmiä, tai molempia.
Nosta vuoka jääkaappiin vähintään 1 tunniksi, kunnes suklaa on täysin kovettunut.
Nosta rocky road leivinpaperin avulla leikkuulaudalle. Leikkaa ensin levyn reunat siistiksi tukevalla, terävällä veitsellä. Paloittele levy varovasti noin 12 palaan. Voit myös pyytää aikuista apuun.
Herkku on valmis! Laita yli jäävät palat takaisin jääkaappiin. Ne säilyvät pari viikkoa.
Ota kaksi mikronkestävää pientä kulhoa. Paloittele maitosuklaa ja valkosuklaa omiin kulhoihin. Sulata suklaat mikrossa vuorotellen. Sulata suklaata 20 sekuntia ja sekoita. Toista sulatusta ja sekoittamista, kunnes suklaa on sulanut.
Inspiroidu
Reseptejä

Monsteri cake popsit

Chai-fudge

Joulumarengit

Popcorn Rocky Road

Ananas- ja vesimelonimarengit

Halloweenin karamellipopcornit
