Flag

Joulumarengit

20 - 30 kappaletta
Helppo
115 minuuttia
Kauniit marenkikuuset ja karkkitikut valmistetaan marenkijauheesta ja värjätään geeliväreillä. Joulukuuset viimeistellään koristerakeilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Marengit
1 psDr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
0,75 dlvettä
Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Ocean Mix -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
Picture - Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Picture - Dr. Oetker Ocean Mix -koristerakeita

Marengit

Kuumenna uuni 100 asteeseen. 

Kaada Marenkijauhe suureen kulhoon ja lisää 75 ml vettä. Vatkaa sähkövatkaimen pienellä nopeudella lyhyesti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella noin 3 minuuttia kunnes marenki on ilmavaa. Jaa marenki kahteen osaan. Värjää puolet vihreällä geelivärillä ja jätä toinen osa valkoiseksi. 

Pursota vihreää geeliväriä pursotuspussin sisäpuolelle. Paina pussi yhteen, jotta väri leviää reunoille. Täytä pussi vihreäksi värjätyllä marenkimassalla. Pursota vihreää marenkimassaa pieni määrä leivinpaperille ja aseta tikku päälle, jotta se pysyy paikallaan. Pursota sitten joulukuuset tikun päälle tekemällä siksak-liikettä tikun päälle. Koristele joulukuuset Ocean Mix -koristerakeilla. 

Pursota punaista geeliväriä pursotuspussiin, jonka päässä on pyöreä tylla. Paina pussin reunoja yhteen ja laita valkoinen marenkimassa pussiin. Pursota marenki karkkitangon muotoon leivinpaperille. 

Paista marenkeja uunissa 60 minuuttia, kunnes ne ovat täysin kuivia. Kiertoilmauunilla voit paistaa useamman pellillisen kerralla. Anna marenkien jäähtyä ja säilytä ilmatiiviissä astiassa.