Flag

Helppo piparirahka

4 annosta
Helppo
15 minuuttia
Joulun nopein jälkiruoka syntyy rahkasta, kermasta ja piparimuruista. Voit maustaa jälkiruoan luumuhillolla, mutta omenahillo toimii myös hyvin.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Rahka
250 gmaitorahkaa
2 dlkuohukermaa
100 gpiparkakkuja
2 dlluumuhilloa tai omenamarmeladia
0,5 tlinkivääriä
1 tlDr. Oetker Kanelia, Ceylon
0,5 tlDr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
1 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
1Dr. Oetker Rudolph Mix -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Kanelia, Ceylon
Picture - Dr. Oetker Kardemummaa, jauhettua
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Rudolph Mix -koristerakeita
1

Valmistus

Sekoita pehmeäksi vaahdotettu kerma rahkaan, lisää marmeladi, vanilja ja mausta ripauksella kanelia, kardemummaa ja inkivääriä. Murusta sekaan 50 g piparkakkuja. Annostele rahka jälkiruokakulhoihin. Koristele annokset piparkakun puolikkailla ja koristerakeilla.