Soseuta marjat sokerin kanssa tehosekoittimella. Siivilöi siivilällä siementen poistamiseksi.
Sirottele Vegegel kattilassa kylmään omenamehuun ja kuumenna sekoittaen kunnes Vegegel on kokonaan sekoittunut ja nesteestä on tullut paksua.
Lisää marjasose ja lämmitä uudelleen melkein kiehuvaksi.
Kaada metalli- tai muovimuotteihin. Jäähdytä ja laita viilenemään jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi tai mielellään yön yli, kunnes hyytelö on kiinteää.
Irrottamisen helpottamiseksi, käy hyytelöiden reunat veitsellä kevyesti läpi ja kasta sitten muottien ulkokuori muutamaksi sekunniksi lämpimään veteen. Vältä pitämästä hyytelömuotteja vedessä liian pitkään tai hyytelöt alkavat pehmetä.
Kumoa valmiit hyytelöt tarjoiluastioille. Tarjoa marjoilla koristeltuna.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat