Flag

Karpalo-toffeepavlova

6 - 8 kappaletta
Helppo
90 minuuttia
Helppo jälkiruoka juhlapöytään! Valmista pavlovat vaivattomasti marenkijauheesta. Kirpsakka karpalo ja makea toffeekastike ihastuttavat täytteessä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
1 psDr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
0,75 dlvettä
Täyte ja kuorrute
200 gkarpaloita
2 dlsokeria
1 dlvettä
2 dlkuohukermaa
250 gmascarponejuustoa
1 tlTaylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
Dr. Oetker Toffeekastiketta
karpaloita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Perfect Meringues -marenkijauhetta
Picture - Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa

Esivalmistelut

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 100 °C:seen.


Pohja

Mittaa marenkijauhe ja lämmin vesi kulhoon. Vatkaa ensin matalalla nopeudella. Jatka vatkaamista kovalla teholla vielä muutama minuutti, kunnes vaahto on sileää ja kuohkeaa. Muotoile vaahdosta pesä esivalmistellulle uunipellille. Paista noin 1½ tuntia tai kunnes pohja irtoaa leivinpaperista kevyesti nostettaessa.


Täyte ja koristelu

Mittaa karpalot, sokeri ja vesi kattilaan. Keitä karpalot pehmeiksi ja siivilöi sose puhtaaseen kulhoon. Jäähdytä. Vatkaa kerma, mascarpone ja vanilja kuohkeaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon 3 rkl karpalososetta. Lusikoi tai pursota täyte marenkipohjalle. Viimeistele pavlova karpalososeella, toffeekastikkeella ja karpaloilla.