Flag

Naanleipä

6 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Naan-leipä resepti. Intialainen naanleipä sopii hyvin tarjoiltavaksi lämpimien tai kylmien ruokien ja kastikkeiden kanssa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
3 dlvehnäjauhoja
1,25 dlmaissijauhoa
0,5 pskuivahiivaa
1 rklsokeria
1 tlsuolaa
0,8 dlmaitoa haaleana (25°C)
70 gjogurttia (0,75 dl)
1 kplkananmunaa
1 rklrypsiöljyä

Näytä tuotteet

Taikina

Sekoita jauhot ja kuivahiiva kulhossa. Lisää loput aineosat ja vaivaa taikina tasaiseksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla tai käsin vaivaten. Peitä taikina liinalla ja anna nousta lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia. 


Laita taikina jauhotetulle pöydälle. Jaa taikina 6 osaan ja muotoile palloiksi. Peitä liinalla ja kohota noin 10 minuuttia.


Kauli taikinapallot soikeiksi ympyröiksi. Peitä liinalla ja anna kohota uudestaan noin 10 minuuttia.


Kuumenna pinnoitettu paistinpannu ja paista leivät ilman öljyä noin 3 minuuttia per puoli.