Flag

Banaanileipä

10 palaa
Helppo
10 minuuttia
Pari ylikypsää banaania hedelmäkulhossa? Valmista niistä helppo ja maukas banaanileipä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
2 kplbanaania (erittäin kypsiä)
80 gpehmeää voita
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
suolaa (ripaus)
2,33 dlsokeria
1 kplkananmunaa (huoneenlämpöinen)
1 tlDr. Oetker Vanilja-aromia
about 3 dlvehnäjauhoja

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia
1

Kuumenna uuni 170 ° C asteeseen (kiertoilmauuni 150 ° C).

2

Voitele kakkuvuoka ja vuoraa se leivinpaperilla. Sulata voi kattilassa ja anna jäähtyä.

3

Muussaa banaanit suureen kulhoon ja sekoita voisula joukkoon. Sekoita suola, sokeri, kananmuna ja vanilja-aromi puukauhalla banaani-voiseokseen.

4

Sekoita lopuksi jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen, sekoita tasaiseksi.

5

Lusikoi banaanileipätaikina kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 1 tunti (laita leipä heti uuniin, koska leivinjauhe alkaa toimia nopeasti).

6

Kokeile tikulla kypsyys. Jos tikku on puhdas kokeilun jälkeen, leipä on kypsä. Anna banaanileivän jäähtyä ennen tarjoilua.