Flag

Nopea pannuleipä

about 20 palaa
Helppo
60 minuuttia
Helppo ja nopea ruis-vehnäleipäresepti.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Hiivataikina
5 dlmaitoa
2 rkltummaa siirappia
7 gkuivahiivaa
2 tlsuolaa
1 dlauringonkukansiemeniä
5 dlruisjauhoja
about 7 dlvehnäjauhoja

Näytä tuotteet

1

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

2

Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Lisää maito ja siirappi ja sekoita taikina voimakkaasti vaivaten tasaiseksi ja sitkoisaksi. Anna kohota leivinliinan alla vedottomassa paikassa noin 30 minuuttia, kunnes taikina on kaksinkertainen.

3

Kauli taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Anna kohota 15 minuuttia ja laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

4

Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen ja myös pohja on saanut väriä. Anna leivän jäähtyä liinan alla. Leikkaa sopiviksi paloiksi ja halkaise halutessasi.