
Mysli-skonssit ja mansikkarahka
Reseptin ainesosat
Näytä tuotteet
Valmistus:
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 200 ° C asteeseen (kiertoilma 180 ° C).
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Säästä 2 ruokalusikallista mysliä koristeluun. Lisää loput myslit ja muut aineet kulhoon ja sekoita nopeasti tasaiseksi sähkövatkaimen taikinakoukuilla. Vaivaa taikina jauhotetulla työalustalla rullaksi ja jaa rulla 12 yhtä suureen osaan. Pyöritä palat palloiksi ja litistä sitten skonssiksi (Ø 4 cm) ja laita uunipellille. Voitele skonssit maidolla ja ripottele päälle loput myslistä. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Jäähdytä skonssit leivinpaperin päällä ritilällä.
Pese ja puhdista mansikat. Soseuta puolet mansikoista ja leikkaa puolet pieneksi paloiksi. Mausta rahka sokerilla ja mansikkasoseella ja lisää mansikkapalat joukkoon. Tarjoile skonssit mansikkarahkan kanssa.
Näytä tuotteet
Inspiroidu
Reseptejä

Marjaisa lettukakku

Karppaajan leipä

Vohvelit

Vegaaniset luumupannukakut

Mustikkapannukakut

Myslivohvelit
