
Mustikkapannukakut
noin 16 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Pienet amerikkalaiset pannukakut saavat raikkaan vivahteen, kun niiden sisään sujautetaan tuoreita mustikoita.
Reseptin ainesosat
Valmistus
Taikina
1,75 dl
vehnäjauhoja
1 hyppysellinen
suolaa
0,25 dl
sokeria
0,5 tl
1 kpl
kananmunaa
1 dl
piimää
175 g
mustikoita
2 tl
rypsiöljyä paistamiseen
Päälle
tomusokeria
vaahterasiirappia
Näytä tuotteet
Yhteensä :
20 minuuttia
Valmistus :
20 minuuttia
1
Sekoita jauhot, ripaus suolaa, sokeri ja ruokasooda suuressa kulhossa. Tee keskelle pieni kolo. Lisää kananmuna ja piimä. Sekoita vatkaimella tasaiseksi. Sekoita mustikat käännellen taikinaan.
2
Voitele lettupannu öljyllä ja kuumenna se. Kaada noin kaksi rkl taikinaa yhtä lettua kohden. Taikinan määrä riippuu lettupannun koosta. Paista lettuja molemmin puolin noin kaksi minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Koristele tomusokerilla ja tarjoile vaahterasiirapin kanssa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Nice cream bowl![]()

15 MinHelppo
Nice cream bowl
15 MinHelppo
Nice cream bowl
Sitrusskonssit![]()
30 MinHelppo
Sitrusskonssit
30 MinHelppo
Sitrusskonssit
Letut![]()

30 MinHelppo
Letut
30 MinHelppo
Letut
Myslivohvelit![]()

20 MinHelppo
Myslivohvelit
20 MinHelppo
Myslivohvelit
Mustikka-kardemummaskonssit![]()

60 MinHelppo
Mustikka-kardemummaskonssit
60 MinHelppo
Mustikka-kardemummaskonssit
Mysli-skonssit ja mansikkarahka![]()

40 MinHelppo
Mysli-skonssit ja mansikkarahka
40 MinHelppo
Mysli-skonssit ja mansikkarahka
Naanleipä![]()

30 MinHelppo
Naanleipä
30 MinHelppo
Naanleipä
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa