Flag

Mustikkapannukakut

about 16 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Pienet amerikkalaiset pannukakut saavat raikkaan vivahteen, kun niiden sisään sujautetaan tuoreita mustikoita.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
1,75 dlvehnäjauhoja
1 hyppysellinensuolaa
0,25 dlsokeria
0,5 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 kplkananmunaa
1 dlpiimää
175 gmustikoita
2 tlrypsiöljyä paistamiseen
Päälle
tomusokeria
vaahterasiirappia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
1

Sekoita jauhot, ripaus suolaa, sokeri ja ruokasooda suuressa kulhossa. Tee keskelle pieni kolo. Lisää kananmuna ja piimä. Sekoita vatkaimella tasaiseksi. Sekoita mustikat käännellen taikinaan.

2

Voitele lettupannu öljyllä ja kuumenna se. Kaada noin kaksi rkl taikinaa yhtä lettua kohden. Taikinan määrä riippuu lettupannun koosta. Paista lettuja molemmin puolin noin kaksi minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita. Koristele tomusokerilla ja tarjoile vaahterasiirapin kanssa.