Flag

Gluteenittomat suklaa-banaaniletut

2 kappaletta
Helppo
30 minuuttia
Gluteenittomat letut saavat makeutensa suklaasta ja banaanista!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Lettuihin
150 ggluteenitonta jauhoseosta
0,5 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
0,5 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
30 gtomusokeria
1 kplkananmunaa
0,75 dltäysmaitoa
1 tlDr. Oetker Vanilja-aromia
50 gDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1 rklrypsiöljyä
Tarjoiluun
100 gtummaa suklaata
1 kplbanaania

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1

Lettut

Sekoita jauhot, ruokasooda sekä leivinjauhe suuressa kulhossa. Lisää joukkoon sokeri.

2

Sekoita erillisessä kulhossa kananmuna, maito ja vanilja-aromi. Kaada seos kuiva-ainesten joukkoon ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Lisää sekaan Chocolate Chips -suklaahiput, sekoita kevyesti.

3

Kuumenna suuri paistinpannu ja lisää tilkka öljyä paistamista varten. Nostele lettutaikina kuumalle pannulle ruokalusikalla. Tee pannun kumpaankin reunaan noin 4 ruokalusikan kokoiset letut ja paista kummaltakin puolelta noin 2 minuuttia tai kunnes lettujen pintaan ilmestyy kuplia.

4

Käännä letut ja paista kunnes kumpikin puoli on saanut kauniin värin.

5

Valmiit letut voit pitää lämpöisenä esimerkiksi uunissa sillä aikaa kun valmistat loput taikinasta.

6

Tarjoiluun

Sulata suklaa mikroaaltouunissa noin minuutin ajan, sekoita välillä. Viipaloi banaani ohuiksi viipaleiksi.

7

Pinoa letut tarjoilulautaselle, asettele päälle banaaniviipaleet ja kaadaa lopuksi päälle sulatettu suklaa.