
Belgialaiset vohvelit
10 - 12 kappaletta
Helppo
20 minuuttia
Tällä reseptillä loihdit klassikkoherkun! Paksuista belgialaisista vohveleista ei makua puutu.
Reseptin ainesosat
Taikina
300 g
pehmeää voita
2,33 dl
sokeria
1 hyppysellinen
suolaa
4 kpl
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
täysmaitoa
voita tai öljyä paistamiseen
Tarjoilu
tomusokeria
hilloa tai marmeladia
kermavaahtoa
Valmistus:
Yhteensä :
20 minuuttia
Valmistus :
20 minuuttia
1
Tarvikkeet
Vohvelirauta paistamiseen.
2
Taikina
Vatkaa pehmeä voi, tomusokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen ja vatkaa voimakkaasti jokaisen munan jälkeen.
Sihtaa leivinjauhe ja vehnäjauho kulhoon ja lisää vaniljasokeri. Lisää jauhot varovasti munaseokseen vuorotellen maidon kanssa ja sekoita. Anna taikinan levätä tunnin ajan.
Lämmitä vohvelirauta kuumaksi. Voitele rauta molemmin puolin voilla tai öljyllä. Kaada varovasti noin 1 dl taikinaa vohvelirautaan ja paista kunnes vohveli on kullanruskea.
3
Tarjoilu
Tarjoile lämpimät vohvelit välittömästi tomusokerin, hillon tai marmeladin ja kermavaahdon kanssa.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Sydänvohvelit![]()

20 MinHelppo
Sydänvohvelit
20 MinHelppo
Sydänvohvelit
Vohvelit![]()

40 MinHelppo
Vohvelit
40 MinHelppo
Vohvelit
Pataleipä![]()

60 MinHelppo
Pataleipä
60 MinHelppo
Pataleipä
Nopea pannuleipä![]()

60 MinHelppo
Nopea pannuleipä
60 MinHelppo
Nopea pannuleipä
Banaaniletut![]()

20 MinHelppo
Banaaniletut
20 MinHelppo
Banaaniletut
Gluteenittomat suklaa-banaaniletut![]()

30 MinHelppo
Gluteenittomat suklaa-banaaniletut
30 MinHelppo
Gluteenittomat suklaa-banaaniletut
Mustikkapannukakut![]()

20 MinHelppo
Mustikkapannukakut
20 MinHelppo
Mustikkapannukakut
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa