Sekoita paahdettu kataifi-taikina kulhossa pistaasikreemin ja seesamitahnan kanssa tasaiseksi, kermaiseksi massaksi.
Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri sähkövatkaimella (vispiläosalla) vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu suklaa ja maito, sekoita kevyesti. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaakao keskenään, siivilöi ne taikinan päälle ja kääntele varovasti joukkoon.
Kuumenna hieman paistorasvaa pannulla miedolla lämmöllä. Annostele noin 1 rkl taikinaa per pannukakku. Paista pannukakut molemmin puolin kullanruskeiksi. Tästä määrästä valmistuu 15 pannukakkua.
Aseta kolme pannukakkua päällekkäin ja levitä väleihin Dubai-suklaatäytettä. Valuta päälle sulatettua tummaa suklaata. Lämmitä pistaasikreemiä hieman ja pirskottele sitä pannukakkujen päälle. Viimeistele annos rouhituilla pistaasipähkinöillä ja tarjoile.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi