Flag

Mantelinäkkileipä

8 - 10 annosta
Helppo
60 minuuttia
Tämä gluteeniton näkkileipä on helppoa valmistaa. Mantelijauhe on luontaisesti gluteenitonta ja se sisältää runsaasti proteiinia sekä hyviä rasvoja.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Mantelinäkkileipä
3 dlDr. Oetker Mantelijauhetta
1 dlDr. Oetker Mantelirouhetta
1 rklpsylliumia
1 tlsuolaa
2 dlvettä

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta

Kiehauta vesi kattilassa. Yhdistä kaikki ohjeen kuivat aineet. Kaada kuuma vesi kuivien aineiden joukkoon ja sekoita huolellisesti.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja tasoittele se kosteilla sormenpäillä ohueksi pyöreäksi tai suorakolmion muotoiseksi levyksi. Viillä taikinan pintaan halutessasi annospalojen muoto. Näin saat napsautettua valmiista näkkileivästä siistit palat. 


Paista näkkileipää uunin keskiosassa 180 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes näkkileivän pinta on kevyesti paahtunut.