Flag

Ranskalainen mustikkapannukakku

4 - 6 annosta
Helppo
40 minuuttia
Hans Välimäen mustikkapannukakku kupissa on perinteinen ranskalainen ravintolajälkiruoka. Valmistuu helposti vain muutamista raaka-aineista!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
2,5 dlmaitoa
3 kplkananmunaa
1,25 dlsokeria
1 kplDr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
2 rklvoita
1,5 dlvehnäjauhoja
2 dlmustikoita pakastettuja tai tuoreita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
1

Valmistus

Voitele voilla muutama kahvi- tai muu uuninkestävä kuppi ja sokeroi kupit huolella.
Lisää mustikat kuppien pohjalle. Voit halutessasi käyttää mustikoiden lisänä tai sijasta muitakin lempimarjojasi.  Kiehauta keskenään maito ja vaniljatanko sekä voi, jäähdytä. 
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää jauhot ja lopuksi jäähtynyt maito-vanilja-voiseos. 
Sekoita varovasti ja kaada sokeroituihin, voideltuihin kuppeihin. 
Paista uunissa +170 asteessa noin 10-12 minuutin ajan, kunnes pannukakut ovat pinnaltaan kauniin kullanruskeita. 
Tarjoile välittömästi esimerkiksi hyvän vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera.


Vinkki! Vaniljatangon käytetyn kuoren voi kuivattaa ja siitä voi valmistaa ihanaa vaniljasokeria.
https://www.oetker.fi/vanilja/vaniljasokeri