
Ranskalainen mustikkapannukakku
Reseptin ainesosat
Näytä tuotteet
Valmistus:
Voitele voilla muutama kahvi- tai muu uuninkestävä kuppi ja sokeroi kupit huolella.
Lisää mustikat kuppien pohjalle. Voit halutessasi käyttää mustikoiden lisänä tai sijasta muitakin lempimarjojasi. Kiehauta keskenään maito ja vaniljatanko sekä voi, jäähdytä.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää jauhot ja lopuksi jäähtynyt maito-vanilja-voiseos.
Sekoita varovasti ja kaada sokeroituihin, voideltuihin kuppeihin.
Paista uunissa +170 asteessa noin 10-12 minuutin ajan, kunnes pannukakut ovat pinnaltaan kauniin kullanruskeita.
Tarjoile välittömästi esimerkiksi hyvän vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera.
Vinkki! Vaniljatangon käytetyn kuoren voi kuivattaa ja siitä voi valmistaa ihanaa vaniljasokeria.
https://www.oetker.fi/vanilja/vaniljasokeri
Näytä tuotteet
Inspiroidu
Reseptejä

Mysli-skonssit ja mansikkarahka

Gluteenittomat suklaa-banaaniletut

Mantelinäkkileipä

Appelsiini-siemenleipä

Puutarhan marjat -letut

Siemenleipä
