
Sacherkakku
Näytä tuotteet
Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla.Sulata margariini.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty margariini.Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen.Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan.
Paistoaika: noin 45 minuuttia
Kiertoilmauunin lämpötila: 170 °C
Positie rooster: Keskitasolla
Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.Halkaise jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan ja kostuta kakkulevyt maidolla.Levitä aprikoosimarmeladi toisen kakkulevyn päälle ja nosta toinen kakkulevy marmeladin päälle.Kuumenna rasva ja kerma kattilassa melkein kiehuvaksi. Paloittele suklaa kulhoon ja kaada rasva-kermaseos päälle. Lisää rommiaromi. Sekoittele kunnes suklaapalat ovat täysin sulaneet joukkoon. Kaada kuorrutus kakun pinnalle. Levitä kuorrutus lastalla kakun pinnalle ja reunoille. Halutessasi voit koristella kakun Dr. Oetker Suklaanmakuisilla strösseleillä.Peitä kakku kuvulla ja siirrä se jääkaappiin ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljakastikeen kanssa.
Inspiroidu
Reseptejä

Lumikuningattaren kääretorttu

Aurinkokakku

Pöllökakku

Piparminttukääretorttu

Raparperi-porkkanakakku

Sateenkaarikakku
