Flag

Strösselikakku

about 12 palaa
Keskitasoinen
80 minuuttia
Strösseleistä ilahtuvat kakki!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kakkupohja
200 gvoita (huoneenlämpöistä)
2 dlsokeria
3 kplkananmunaa
3 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
Täyte
1 psDr. Oetker Vaniljakakkumoussea (tai Mansinkanmakuinen mousse)
2 dlmaitoa
1 dlkuohukermaa
2 dlvadelmahilloa
Kuorrutus
125 gvoita (huoneenlämpöistä)
1 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
4 dltomusokeria
2 tlvesi
1 tlDr. Oetker Sitruuna-aromia
Koristelu
Dr. Oetker koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea (tai Mansinkanmakuinen mousse)
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Sitruuna-aromia
1

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puuhaarukalla sekoittaen taikinaan.

2

Kaada taikina halkaisijaltaan n. 20 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

3

Vaahdota kakkumousse ja maito pussin ohjeen mukaan. Vaahdota 1 dl kermaa ja sekoita se mousseen.

4

Halkaise kakku kolmeen osaan. Levitä kerroksiin ensin ohut kerros hilloa ja sitten kakkumoussea.

5

Tee kuorrutus. Vatkaa voi sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Siivilöi tomusokeri voin joukkoon vähin erin samalla vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja appelsiiniaromi.

6

Vatkaa notkeaksi. Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovasti hetken mikrossa miedolla lämmöllä.

7

Levitä kuorrutus kakun päälle. Viimeistele nonparelleilla.