
Suklaalehdet
1 annos
Keskitasoinen
60 minuuttia
Valmista hempeät suklaalehdet sulattamalla laadukkaat belgialaiset leivontasuklaat, aitoa lehetä muottina käyttäen.
Valmistus:
Valmistus :
60 minuuttia
1
Valmistus
1. Valmista koristeet esimerkiksi ruusunlehtien tai muiden myrkyttömien ja vahvojen lehtien avulla. Puhdista ja kuivaa lehdet huolellisesti.
2. Kasta lehtien ruotipuoli temperoituun suklaaseen. Aseta lehdet jähmettymään suklaapuoli ylöspäin leivinpaperilla vuoratulle pellille.
3. Anna jähmettyä kylmässä noin 15–30 minuuttia. Kuori muotteina käyttämäsi lehdet varovasti irti.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Piparkakkutalon kokoaminen![]()

60 MinKeskitasoinen
Piparkakkutalon kokoaminen
60 MinKeskitasoinen
Piparkakkutalon kokoaminen
Piparkakkutalo![]()

100 MinKeskitasoinen
Piparkakkutalo
100 MinKeskitasoinen
Piparkakkutalo
Suklaakiehkurat![]()

30 MinKeskitasoinen
Suklaakiehkurat
30 MinKeskitasoinen
Suklaakiehkurat
Suklaavaluma![]()

30 MinKeskitasoinen
Suklaavaluma
30 MinKeskitasoinen
Suklaavaluma
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa