Flag

Suklaalehdet

1 annos
Keskitasoinen
60 minuuttia
Valmista hempeät suklaalehdet sulattamalla laadukkaat belgialaiset leivontasuklaat, aitoa lehetä muottina käyttäen.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Suklaalehdet
1Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan tai
1Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan tai
1Dr. Oetker Ruby Leivontasuklaata

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan tai
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan tai
1

Valmistus

1. Valmista koristeet esimerkiksi ruusunlehtien tai muiden myrkyttömien ja vahvojen lehtien avulla. Puhdista ja kuivaa lehdet huolellisesti. 


2. Kasta lehtien ruotipuoli temperoituun suklaaseen. Aseta lehdet jähmettymään suklaapuoli ylöspäin leivinpaperilla vuoratulle pellille. 


3. Anna jähmettyä kylmässä noin 15–30 minuuttia. Kuori muotteina käyttämäsi lehdet varovasti irti.