Flag

Tumma suklaa-vadelmaganache

1 annos
Helppo
15 minuuttia
Herkullinen suklaaganache resepti maustetaan vadelmilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

noin 300 grammaan ganachea
150 gDr. Oetker Chocolate chips dark
1,5 dlkuohukermaa
50 gpakastettuja vadelmia
10 gkaakaojauhetta (0,25 dl)

Näytä tuotteet

Valmistus

Pilko suklaa hienoksi ja kaada kulhoon.
 
Kuumenna kerma ja vadelmat kattilassa, soseuta sauvasekoittimella ja siivilöi seos suklaan joukkoon.
 
Lisää joukkoon kaakaojauhe koko ajan sekoittaen. Jatka sekoittamista, kunnes suklaa on sulanut kokonaan. Tarjoile ganache välittömästi.


Vinkki

Voit korvata vadelmat millä tahansa muilla pakastemarjoilla.