Vanilja-valkosuklaaganache
1 annos
Helppo
Makea valkosuklaa ganache resepti maustetaan vaniljatangolla. Ganache sopii erinomaisesti konvehteihin ja kakkutikkareiden kuorrutteeksi.
Reseptin ainesosat
Valmistus
noin 200 grammaan ganachea
150 g
valkoista leivontasuklaata , kuorruttamiseen tarkoitettua
1 kpl
Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa
0,5 dl
kuohukermaa (30 % rasvaa)
Valmistus :
15 minuuttia
Pilko suklaa hienoksi ja kaada kulhoon.
Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi siemenet.Kuumenna kerma ja vaniljansiemenet kattilassa ja kaada suklaan päälle. Jatka sekoittamista, kunnes suklaa on sulanut kokonaan. Tarjoile ganache välittömästi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?
Inspiroidu
Reseptejä
Piparkakkumauste![]()

10 MinHelppo
Piparkakkumauste
10 MinHelppo
Piparkakkumauste
Hämähäkkidonitsit![]()

20 MinHelppo
Hämähäkkidonitsit
20 MinHelppo
Hämähäkkidonitsit
Kotitekoinen vaniljasiirappi![]()

5 MinHelppo
Kotitekoinen vaniljasiirappi
5 MinHelppo
Kotitekoinen vaniljasiirappi
Tumma suklaa-vadelmaganache![]()

15 MinHelppo
Tumma suklaa-vadelmaganache
15 MinHelppo
Tumma suklaa-vadelmaganache
Nougatganache![]()

10 MinHelppo
Nougatganache
10 MinHelppo
Nougatganache
Vegaaninen kuorrute kuppikakuille![]()

20 MinHelppo
Vegaaninen kuorrute kuppikakuille
20 MinHelppo
Vegaaninen kuorrute kuppikakuille
Itse tehty muovailuvaha![]()

10 MinHelppo
Itse tehty muovailuvaha
10 MinHelppo
Itse tehty muovailuvaha
Seuraa meitä
Seuraa Dr. Oetkeria sosiaalisessa mediassa