Flag

Vegaaninen kuorrute kuppikakuille

about 12 annosta
Helppo
20 minuuttia
Tämä kuorrute sopii vegaanisiin leivoksiin, erityisesti kuppikakkujen kuorrutteeksi.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Tuorejuustokuorrute
230 gmaidotonta leivontamargariinia (täysin kasvipohjainen margariini)
150 gtomusokeria (siivilöitynä)
300 gvegaanista maustamatonta tuorejuustoa (esim. Violife)

Näytä tuotteet

1

Vegaaninen kuorrute

Vatkaa margariinia sähkövatkaimella korkeimmalla teholla noin 2 minuuttia, kunnes margariini muuttuu kuohkeaksi ja vaaleaksi.


Lisää tomusokeri vähitellen ja jatka vatkaamista vielä noin 2-3 minuutin ajan.


Sekoita joukkoon tuorejuusto varovasti puulastalla tai nuolijalla käännellen.


Mikäli kuorrute vaikuttaa hyvin pehmeältä, laita se jääkaappiin 30 minuutiksi, kunnes se on jähmettynyt tarpeeksi ja on koostumukseltaan helposti pursotettavaa.


Laita vegaaninen kuorrute pursotinpussiin ja koristele leivokset.

2

Vinkit!

Suklaakuorrutteen saat sekoittamalla massaan 2-3 tl kaakaojauhetta (mielellään leivontakaakaota).

Vaniljakuorrutteen saat lisäämällä seokseen 2 tl Dr. Oetker vaniljasokeria yhdessä tomusokerin kanssa.

Sitruunakuorrutteen saat lisäämällä kuorrutteeseen pari tippaa Dr. Oetker sitruuna-aromia.