
Lämmitä soijajuoma varovasti kattilassa kädenlämpöiseksi. Lisää noin ruokalusikallinen sokeria ja kuivahiiva. Sekoita ja anna aktivoitua noin 15 minuuttia.
Siivilöi jauhot kulhoon. Lisää hiiva-soijaseos, loput sokerista, jogurtti ja suola. Vaivaa taikinaa taikinakoukulla keskinopeudella noin 5 minuuttia, kunnes taikina on sileää. Lisää sitten vähitellen vegaaninen voi kuutioina taikinaan. Peitä ja anna kohota tunnin ajan.
Sekoita sillä aikaa omenasose, fariinisokeri, kaneli ja jauhetut mantelit tasaiseksi seokseksi.
Kuumenna uuni 180°C (ylä/alalämpö). Kauli kohonnut taikina kevyesti jauhotetulla alustalla suorakaiteeksi (noin 20 × 30 cm). Levitä omena-kanelitäyte päälle, rullaa pitkältä sivulta ja leikkaa 12 yhtä suureen palaan. Aseta palat uunivuokaan ja paista noin 40 minuuttia keskitasolla.
Notkista tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi kuorrutteeksi. Levitä kuorrute lämpimien pullien päälle ja ripottele hieman kanelia ennen tarjoilua.
Inspiroidu

Pullat

Pullat

Pullat