Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, suola ja kardemumma. Aloita lisäämään jauhoja vähitellen. Lisää huoneenlämpöinen voi jauhojen lisäyksen loppuvaiheessa. Vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia: tarkoituksena saada taikinaan hyvä sitko. Taikina on hyvin vaivattu, kun se on kiinteää, ei tartu kulhon reunoille, eikä sormiin. Kohota taikinaa liinan alla peitettynä noin 30 minuuttia.
Valmista vaniljakreemi: vatkaa maidon joukkoon vaniljakreemijauhe, kunnes seos on kiinteää.
Kaulitse taikina jauhotetulla alustalla noin 40 x 45 cm kokoiseksi levyksi. Levitä vaniljakreemi taikinan päälle ja kääri taikina rullalle. Leikkaa hammaslangalla tai terävällä veitsellä taikina 12 osaan. Lanka asetetaan pullan alle ja langat laitetaan ristiin pullan päällä ja vedetään läpi pullasta. Aseta palat leikkuupinta ylöspäin noin 22 x 32 cm uunivuokaan. Kohota pullia peitettynä 30 minuuttia.
Valmista toscakuorrute, kun pullat menevät kohoamaan. Sulata kasarissa voi. Lisää voisulan joukkoon loput kuorrutteen aineet ja kuumenna seos. Anna kiehua noin minuutin ajan ja siirrä sivuun jäähtymään.
Lusikoi toscakuorrute kohonneiden pullien päälle. Paista pullat 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat