Flag

Toffeeboston

about 16 palaa
Keskitasoinen
120 minuuttia
Salted caramel eli suolatoffee on yksi suurimmista makutrendeistä juuri nyt. Ihana yhdistelmä antaa perinteiselle bostonpullalle upean säväyksen.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pullataikina
25 ghiivaa
2,5 dlmaitoa
1 kplkananmunaa
1 dlsokeria
1 tlsuolaa
about 8 dlvehnäjauhoja
125 gpehmeää voita
Täyte
100 gpehmeää voita
1 dlfariinisokeria
85 gfudgepaloja
1 tlsormisuolaa
Voiteluun
1 kplkananmunaa
Koristelu
tuubiDr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
1

Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat, sokeri, mausteet ja osa jauhoista.

2

Sekoita taikina tasaiseksi. Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista Lisää alustuksen loppupuolella pehmeä voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.

3

Kauli taikina 30 x 60 kokoiseksi levyksi. Levitä pehmeä voi levylle. Ripota päälle sokeri, pieniksi paloiksi leikattu fudge ja suola. Kääri rullaksi. Leikkaa rulla 16 palaan.

4

Laita leivinpaperi halkaisijaltaan noin 26 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Laita palat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Kohota noin puoli tuntia. Voitele kananmunalla.

5

Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Jos pinta tummuu liikaa, niin peitä se leivinpaperilla.

6

Irrota kakku hieman jäähtyneenä varovasti ensin vuoan reunoista ja siirrä sitten tarjoiluvadille. Koristele halutessasi sokerikuorrutuksella ja halutessasi fudgepaloilla.