EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

4 Munan sokerikakkupohja

(7)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Perinteinen sokerikakkupohja täytekakulle.

8 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin 4 Munan sokerikakkupohja

Taikina:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus

Esivalmistelut

Vuoraa leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjainen kakkuvuoka. Esilämmitä uuni:

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

1

Taikina

Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

2

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista kakku uunissa.

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 30 min.

Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irroittamista.

Ravintosisältö: reseptiin 4 Munan sokerikakkupohja

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 358kJ
174kcal
946kJ
460kcal
Rasva 1.7g 4.6g
Hiilihydraatit 19g 50g
Proteiini 2.9g 7.7g