4 Munan sokerikakkupohja

(4)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Perinteinen sokerikakkupohja täytekakulle.

8 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin 4 Munan sokerikakkupohja

Taikina:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Valmistus

Valmistus

Esivalmistelut

Vuoraa leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjainen kakkuvuoka. Esilämmitä uuni:

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

1

Taikina

Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

2

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista kakku uunissa.

Asetukset: keskitasolla

Paistoaika: n. 30 min.

Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irroittamista.

Ravintosisältö: reseptiin 4 Munan sokerikakkupohja

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 358kJ
174kcal
946kJ
460kcal
Rasva 1.7g 4.6g
Hiilihydraatit 19g 50g
Proteiini 2.9g 7.7g